Siirry suoraan sisältöön

Kuninkaat Riverballin vieraaksi

Kuninkaiden matka Itä-Suomen Kolmosessa jatkuu jälleen, kun vuorossa on vierasottelu Joensuussa SC Riverballia vastaan. Kuninkaat ottivat perjantaina makean 1-0 -kotivoiton sarjan kestomenestyjästä FC Blackbirdistä. Ottelun ainokaisesta vastasi vaihdosta sisään tullut ex-Riverball-pelaaja Jesper Hokkanen, jolle maali oli samalla ensimmäinen Kuningaspaidassa. Koko ottelun ajan Kuninkaiden pelaamisesta näkyi voitonnälkä ja tällä samalla reseptillä lähdetään myös kaatamaan Riverballia. Isännät pelasivat myös perjantaina, kun sarjakärki Kuopion Elo vieraili Koillispuiston tekonurmella. Elo oli tuossa ottelussa odotetun vahva, joten kuopiolaiset lähtivätkin Joensuusta kotimatkalle 0-5-voiton kanssa. Riverballilla on vyöllään neljä perättäistä tappiota, joten tiistai-illassa vastaan astelee siis varmasti ärsytetty ja näytönhaluinen joukkue.

Kuninkaat kohtasivat viime kaudella Riverballin kertaalleen, kun joensuulaiset vierailivat Rauhalahdessa. Tuolloin Kuninkaat olivat parempia lukemin 2-0 Konsta Heikkisen ja Joonas Mannisen vastatessa maaleista. Ottelut Riverballia vastaan ovat olleet tasaisia ja usein ottelut ovat päättyneet yhden maalin erolla. Kuninkaiden terveystilanne on hyvä, joten jalkeille saadaan iskukykyinen joukkue.

SC Riverball vs. Kings SC tiistaina 14.6. klo 19:00 Koillispuiston tekonurmella Joensuussa.