Siirry suoraan sisältöön

FC Blackbird vieraaksi Rauhalahteen

Kuninkaat pääsevät vihdoin Rauhalahden nurmelle virallisten otteluiden merkeissä perjantaina, kun FC Blackbird saapuu vieraaksi. Kuninkaiden ensimmäinen kotiottelu Rauhalahdessa piti olla jo pari viikkoa sitten, mutta tuolloin kenttä ei vielä kestänyt pelaamista.

Joukkueet lähtevät otteluun hieman erilaisista lähtökohdista. Kuninkailla on kasvojen pesun aika paikallisottelussa AC Barcaa vastaan koetun kirvelevän 4-0 -tappion myötä. Edellisestä pelistä onkin otettu oppia ja viikon harjoituksissa on keskitytty saamaan joukkue taas iskukykyiseksi. Vierasjoukkue FC Blackbird on totuttu näkemään sarjan kärjessä useana vuotena. Tällä kaudella vierailijoiden kausi lähti kuitenkin yskällehden käyntiin. Kauden avausottelussa tuli voitto paikallisvastustaja JPS:ta, mutta heti toisella kierroksella varamiehinen LehPa haki voiton Viitaniemestä. Tämän jälkeen Blackbird otti vakuuttavan 5-2 voiton JJK:n kakkosjoukkueesta, mutta heti perään AC Barca oli tyly isäntä voittaen jyväskyläläiset lukemin 2-1. Perjantain otteluun Blackbird pääsee kuitenkin lähtemään kahden ottelun voittoputkessa, kun se kaatoi kotikentällään sekä sarjakärki Kuopion Elon, että Joensuulaisen SC Riverballin.

Viime kaudella Kuninkaat kohtasivat Blackbirdin kahdesti. Alkusarjassa Kuninkaat matkustivat Viitaniemeen ja Blackbird oli tehokas tehden 4-1 -lukemiin päättyneessä ottelussa ensimmäisen maalin jo kolmannella peliminuutilla. Yläloppusarjassa Kuninkaiden matka kävi jälleen Viitaniemen tekonurmelle. Jälleen ottelun alku oli myrkkyä ja isännät johtivat ottelua jo minuutin pelin jälkeen lisäten johdon jo kahteen maaliin yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Blackbird maalasi vielä ennen taukoa lukemiksi 3-0 ja Jaakko Kasurisen 79. minuutilla syntynyt kavennus oli lopulta laiha lohtu isäntien voittaessa ottelun 3-1.

Kings SC vs. FC Blackbird, perjantaina 10.6. klo 20:00 Rauhalahden nurmella. Mikäli et pääse paikan päälle, niin tämäkin ottelu on katsottavissa ilmaiseksi Solidsport-palvelusta. Kioski palvelee totuttuun tapaan ottelussa.

Kuopioon on luvattu perjantaille aurinkoa ja elohopeakin kipuaa yli 20 asteen, joten luvassa on täydellinen kesäilta jalkapallon seuraamiseen paikan päällä, tervetuloa!