Siirry suoraan sisältöön

Vuorossa kauden ensimmäinen paikalliskamppailu

Kuninkaiden matka käy torstaina kohti Riistavettä ja Vartialan samettisessa kunnossa olevaa nurmea. Kyseessä on ei enempää eikä vähempää kuin kauden derby nro 1/4. Kuopiolaiset määrittävät tällä hetkellä tahtia AC lohkossa, sillä kärkipaikalta löytyy Kuopion Elo, toiselta sijalta kotijoukkue AC Barca ja Kuninkaat majailevat kolmannella sijalla kaksi pistettä riistaveteläisiä perässä. Kuninkailla on vyöllään kaksi peräkkäistä voittoa. Viime perjantaina Lippumäen hallissa kaatui JJK:n kakkosjoukkue lukemin 3-1. Samoilla lukemilla haki myös AC Barca viime perjantaina vierasvoiton SC Riverballista.

Viime kaudella Kuninkaat kohtasivat AC Barcan kahteen otteeseen. Ensimmäisessä ottelussa kesäkuussa Riistavedellä pisteet tasattiin 1-1 -lukemin ja syyskuussa Väre Areenalla riistaveteläiset olivat parempia maalein 0-2. Otteluista ei ole koskaan puuttunut tunnetta ja samaa on varmasti odotettavissa myös torstai-iltana. Säätiedotus lupaa myös vettä koko päiväksi, mikä tuo vielä oman lisämausteen otteluun. Kuninkaat ovat päässeet harjoittelemaan alkuviikosta luonnonnurmelle, kun Rauhalahti saatiin vihdoin auki. Kokoonpano tulee kokemaan muutamia muutoksia sekä taktisista syistä, että muutaman avainpelaajan poissaolon vuoksi. Jalkeille saadaan kuitenkin iskukykyinen joukkue.

AC Barca vs. Kings SC, torstaina 2.6. klo 19:00 Vartialan kentällä.