Siirry suoraan sisältöön

JJK:n kakkosjoukkue vieraaksi Lippumäkeen.

Perjantaina oli tarkoitus päästä korkkaamaan Rauhalahden sametti tälle kesälle, mutta kaupunki päätti pitkittää nurmikenttien aukaisemista viikolla. Näin ollen uusi pelipaikka löytyi Lippumäen hallista. Kuninkailla on ollut peleistä pari viikkoa taukoa ja pienen lomailun jälkeen harjoituksiin palattiin alkuviikosta.

Edellisessä ottelussa Kuninkaat kohtasivat pahasti siipirikkoisena Kuopioon saapuneen Lehmon Pallon, joka kuitenkin taisteli ottelussa hyvin ja oli hetken aikaa johdossakin. Lopulta Kuninkaat veivät voiton lukemin 3-1 ja maaleista vastasivat Konsta Heikkinen, sekä “vanhusosasto” Esa-Pekka Vartiainen ja Petteri Rönkkö. Jyväskyläläisillä kausi on lähtenyt käyntiin mollivoittoisesti ja neljästä ensimmäisestä pelistä saldona on yksi voitto ja kolme tappiota. Toki vierailijoiden voitto tuli edellisestä ottelusta SC Riverballia vastaan selvin 6-1 -lukemin, joten ryhtiliikettä on jo tapahtunut. Siitä voidaan olla varmoja, että vierailijoilla on näyttöhaluja, sillä pelaajat kärkkyvät paikkaa edustukseen, joka on tällä hetkellä kovimpia nousijakandidaatteja Kakkosessa. Pelaajaliikennettä tapahtuu myös toisinpäin, joten kentällä saatetaan nähdä pelaajia myös JJK:n edustusjoukkueesta.

Kioski palvelee jälleen, tosin paloturvallisuuden vuoksi makkaraa ei valitettavasti ole ottelussa tarjolla. Mikäli et pääse paikan päälle, ottelu striimataan jälleen Solidsportin kautta ilmaiseksi.

Kings SC vs. JJK Jyväskylä/2 perjantaina 27.5. klo 20:00 Lippumäen hallissa, tervetuloa!