Siirry suoraan sisältöön

LehPa vieraaksi Litmaselle

Kuninkaiden pistejahti jatkuu jälleen perjantaina, kun Lehmon Pallo saapuu vieraaksi Litmaselle. Joukkueet kohtasivat viime kaudella kahdesti. Alkusarjassa pelattiin tasainen ja viihdyttävä ottelu Kettulanlahden kentällä, jossa Lopputuloksena oli 2-2 -tasapeli. Syyskierroksella sateisella Lehmon nurmella Kuninkaat veivät 1-3 -voiton.

Kotijoukkue Kingsin kausi ei ole lähtenyt parhaimmalla tavalla liikkeelle. Ensimmäisestä ottelusta haettiin hieno 0-4 -voitto KeuPan vieraana, mutta ensimmäisessä kotiottelussa PK:ta vastaan kärsittiin kirvelevä 2-3 -tappio ja viime perjantaina Jyväskylästä tuomisena oli yksi piste. Etenkin otteluiden alut ovat olleet haastavia ja tähän onkin kuluvalla viikolla pyritty löytämään keinoja harjoitusten sisällöstä.

Vierasjoukkue LehPan kausi on lähtenyt myös käyntiin ailahdellen ja joukkueet löytyvätkin sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta. LehPan saldona on tappio sarja-avauksesta AC Barcaa vastaan, sekä voitto aikaisempien kausien kestomenestyjästä FC Blackbirdistä. Viimeisimpänä tuloksena Joensuun paikalliskamppailusta SC Riverballia vastaan oli 0-0 -tasapeli. LehPalla on farmisopimus Kakkosessa pelaavan Jippon kanssa ja lisäksi muutakin pelaajaliikennettä on tapahtunut, kun mm. aiemmin paikallisvastustaja Riverballin paidassa maaleja tehtaillut Klaus Nevalainen siirtyi lehmolaisten riveihin. LehPan kokoonpanossa on nähty tänä vuonna myös liigakokemusta, kun avausottelussa parin vuoden tauon jälkeen pelipaidan päälleen puki Veikkausliigan vuoden 2012 maalitykki ja vuoden pelaaja Irakli Sirbiladze.

Kioski palvelee jälleen ja ottelu on myös nähtävissä ilmaiseksi Solidsport palvelussa.

Kings SC vs. LehPa, perjantaina 13.5. klo 20 Litmasen tekonurmella. Tervetuloa!