Siirry suoraan sisältöön

Kausi käyntiin Keuruulla

Kuninkaiden pitkään odotettu sarja-avaus koittaa, kun perjantaina suunnataan Keski-Suomeen Keuruulle. Kotijoukkue Keuruun Pallo on uusi tulokas Itä-Suomen Kolmosessa noustuaan viime kauden päätteeksi. Keuruulla on panostettu viime vuosina jalkapalloon ja jo viime kaudella joukkueen riveissä pelasi kolme argentiinalaista vahvistusta, jotka olivat isossa roolissa nousuun päättyneellä kaudella. Tänä vuonna maalis-huhtikuun taitteessa KeuPa leireili Barcelonan lähistöllä Saloussa, jossa he kohtasivat mm. Islannin 3-divisioonassa pelaavan Vidir Menin. KeuPa toimii tulevalla kaudella FC Vaajakosken farmiseurana, joten perjantaina saattaa hyvinkin vastaan astella viime viikonlopun harjoitusottelusta tuttuja pelaajia.

Kuninkaiden valmistautuminen kauteen on ollut kaksijakoinen. Alkuvuosi oli todella rikkonainen, kun ensin kaupungin liikuntapaikat olivat koronan vuoksi pari viikkoa kiinni ja kohta tämän jälkeen korona kiersi lähes kaikki pelaajat ja taustat läpi kahdessa peräkkäisessä aallossa. Tämän jälkeen valmistautuminen on ollut hyvää ja päävalmentaja Pekka Niskanen on päässyt ajamaan sisään haluamaansa pelitapaa, sekä havainnoimaan uusien pelaajien vahvuuksia. Joukkueessa on suurin osa edelliskausilta tuntemattomia pelaajia, joten voidaan hyvällä syyllä puhua uudistuneesta Kingsistä. Talvikaudella kohdattiin sarjaporrasta ylempänä pelaavia joukkueita kaksi kertaa, kun ensin helmikuussa käytiin Kajaanin Hakan vieraana ja pääsiäisenä Jyväskylässä FC Vaajakosken vieraana. Kakkosen joukkueita vastaan tuli odotetusti tappiot, mutta talvikauden aikana harjoitusotteluissa kaatuivat samassa sarjassa pelaavat PK-37 sekä SaPa ja lisäksi Itä-Suomen Kolmosen B-lohkossa pelaavan SavU. Etenkin SavU-voitto kertoi joukkueen taistelutahdosta paljon, sillä savilahtelaiset johtivat ottelua jo 3-0, kunnes Kuninkaiden peli lähti pyörimään paremmin ja tuloksena oli upea 3-4 -voitto.

“Kauden startti tuo aina pieniä perhosia vatsaan. Vastustajana on nousijajoukkue KeuPa, jolla on varmasti kovat näytönhalut. Treenikausi on mennyt hyvin ja joukkueen pelaaminen on mennyt hienosti eteenpäin. Joukkueesta löytyy muutama mielenkiintoinen tulokas, heitä kannattaa lähteä katsomaan esimerkiksi Keuruulle asti. Itseäni henkilökohtaisesti eniten jännittää Rönkön Petterin edesottamukset, pysyykö Petteri enää nuorten perässä? Aukeaako maalihanat ensimmäisessä pelissä vai onko ruuti vielä märkää? Onko Diadorat lankattu kauden alkuun?”, kommentoi työpaikaltaan tavoitettu puheenjohtaja Kalle Holopainen kauden alkamista.

KeuPa vs. Kings SC, perjantaina 22.4. klo 18:00 Tervan tekonurmella Keuruulla.