Siirry suoraan sisältöön

Kuninkaat kohtaa Kakkosen Vaajakosken

Kuninkaat matkustaa tänään pääsiäislauantaina Jyväskylään Kakkoseen valmistautuvan FC Vaajakosken vieraaksi. Ottelu toimii samalla Kuninkaille kenraaliharjoituksena kauteen, sillä jo viikon päästä perjantaina auton nokka osoittaa kohti Keuruuta sarja-avauksen merkeissä. Kotijoukkue Vaajakoski avaa sarjakautensa Miesten Kakkosessa lauantaina 30.4. Närpes Kraftin vieraana ja kohtaa sitä ennen niin ikään Kakkosessa pelaavan Jippon Joensuusta.

Viime kaudella Vaajakoski sijoittui Kakkosen C-lohkossa neljänneksi häviten lohkon voittajalle ja loppujen lopuksi Ykköseen nousseelle SJK Akatemialle 14 pisteellä. Vaajakoski on tuttu näky Kakkosessa ja edellinen Kolmosen visiitti vuonna 2017 kesti vain yhden kauden. Tuolloin Vaajakoski sijoittui kuitenkin toiseksi ja voiton vei Joensuun Jippo kahden pisteen erolla. Tulevalla kaudella vaajakoskelaiset pelaavat Kakkosen A-lohkossa jossa suurin osa joukkueista on pääkaupunkiseudulta. Viime lauantaina Vaajakoski kohtasi Suomen Cupin 3. kierroksella Lahden Reippaan samaisessa Vehkahallissa, jossa tämän päivän ottelu pelataan. Vaajakosken Cup-taival päättyi kuitenkin heti alkuunsa ja lahtelaiset veivät voiton maalein 0-3 (0-2).

Kuninkailla on ollut harjoituskaudella paljon huonoa tuuria harjoitusotteluiden perumisten kanssa, mutta loppujen lopuksi harjoitusotteluita on ennen tätä päivää pelattu seitsemän, joista saldona on viisi voittoa ja kaksi tappiota. Lisäksi viime viikonloppuna peruuntuneen LehPa-ottelun tilalla Kuninkaat pelasivat oman sisäisen harjoitusottelun, jossa päästiin hiomaan kuvioita kuntoon. Tämän päivän otteluun Kuninkaat lähtevät kuten sarjaotteluun ja harjoituskaudella nähtyä vaihtorumbaa ei tulla näkemään, ellei tilanne sitä vaadi.

FC Vaajakoski – Kings SC, Jyväskylän Vehkahallissa tänään klo 14.15 alkaen.