Siirry suoraan sisältöön

LehPa ottelu peruttu – Kuninkailla kaksi voittoa alla

Sarjakausi alkaa lähenemään ja lauantaina Lippumäessä oli tarkoitus kohdata samassa sarjassa pelaava LehPa. Ottelu jouduttiin kuitenkin perumaan vastustajalla äkillisesti ilmenneiden useiden poissaolojen vuoksi.

Viime viikon lauantaina Kuninkaat kävivät Mikkelissä pelaamassa SavU:a vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue tarjosi shokkihoitoa ja siirtyi jo 3-0 -johtoon. Kuninkaat eivät kuitenkaan lannistuneet, vaan nousivat hienosti 3-4 -voittoon Esa-Pekka Vartiaisen, Otto Vilon, Yousif Josephin sekä Tuukka Räsäsen maaleilla. Tiistaina pelattiin ensimmäinen ottelu ulkona, kun KuPS:n A-juniorit isännöivät Kuninkaita. Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti 3×30 minuutin jaksoissa ja ehjän puolustuspelin päätteeksi Kuninkaat veivät voiton hyytävässä Väre Areenan illassa Esa-Pekka Vartiaisen maalilla.

Kuninkaiden seuraava harjoitusottelu pelataan pääsiäisenä, kun Kuninkaat matkaavat lauantaina 16.4. Jyväskylään Kakkosessa pelaavan FC Vaajakosken vieraaksi. Ottelu toimii samalla alkavan kauden kenraaliharjoituksena, sillä Kuninkaiden sarjakausi alkaa perjantaina 22.4. sarjanousija KeuPan vieraana.