Siirry suoraan sisältöön

Kuninkaat tänään SavU:n vieraaksi Mikkeliin.

Kuninkaiden valmistautuminen tulevaa kautta kohti alkaa olla loppusuoralla ja tänään Kuninkaat kohtaavat Itä-Suomen Kolmosen B-lohkossa pelaavan Savilahden Urheilijat Mikkelin uutuutta hohkavassa hallissa. Kotijoukkue SavU sijoittui viime kaudella omassa lohkossaan kolmanneksi, joten luvassa on varmasti tasokas ottelu. Aikaisempina vuosina SavU on toiminut Miesten Ykkösestä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden farmiseurana, mutta yhteistyön jatkumisesta tälle kaudelle ei ole tiedotettu. Kuninkaiden kanssa juuri sopimuksen tehnyt Tuomo Jukarainen pelasi SavU:n riveissä viime kaudella.

“Sarjapelit alkavat olla jo nurkan takana, joten jokaisen harjoituspelin merkitys kasvaa tässä vaiheessa. Lähdetään hakemaan ehjää peliä ja pyritään toteuttamaan harjoituksissa viime viikkoina teemoina olleita prässäämistä ja tilanteenvaihtoja”, kommentoi Esa-Pekka Vartiainen otteluaamuna.

Savilahden Urheilijat vs. Kings SC, lauantaina 2.4. klo 17:15 Mikkelin jalkapallohallissa.