Siirry suoraan sisältöön

Yousif Joseph jatkosopimukseen

Yousif Joseph on allekirjoittanut jatkosopimuksen Kuninkaiden kanssa. Seuraan kaudella 2020 saapunut Joseph aloittaa täten kolmannen kauden Kuninkaissa ja on kerryttänyt vyölleen 18 ottelua. Maalitili Josephilla on vielä avaamatta. Viime kaudella nopea hyökkäyspään pelaaja kävi pelaamassa myös Nelosessa Kings Akatemian riveissä kaksi ottelua, joissa hän iski kaksi maalia. Nopea ja raamikas Joseph on kyennyt ottamaan jokaisella pelaamallaan kaudella isoja kehitysaskelia ja aiheuttaa nopeudellaan jatkuvaa vaaraa vastustajien puolustukselle.

“Viime kausi meni ihan hyvin, vaikka maaleja ei tullutkaan. Kausi kaudelta alan ymmärtämään paremmin, että miten jalkapalloa pelataan ja tästä täytyy antaa kiitokset hyvälle valmentajaryhmälle”, kommentoi Joseph mennyttä kautta.

Kauteen valmistautuminen on ollut tänä vuonna poikkeuksellisen rikkonaista niin korona-aallon kuin muutaman viikon mittaisen sisäliikuntapaikkojen kiinni olon vuoksi. Nyt muutaman viikon yhtäjaksoisen harjoittelun ja muutamien harjoitusotteluiden jälkeen Joseph näkee kuitenkin kuitenkin tulevan kauden näkymät positiivisena.

“Harjoituskausi on tähän asti sujunut hyvin, vaikka paljoa harjoituspelejä ei olekaan päästy pelaamaan. Meillä on hyvä tiimi kasassa ja odotan innolla sarjan alkamista ja tietenkin myös sen voittamista”, tiivistää Joseph ajatuksiaan tästä kaudesta.