Siirry suoraan sisältöön

Markkanen jatkaa Kuningaspaidassa

Jere Markkanen on allekirjoittanut nimensä jatkosopimukseen, joten tulevalla kaudella saadaan edelleen ihastella Rautalammen velhon taiturointia pallon kanssa.

Markkanen on Rautalammin Urheilijoiden kasvatti, joka siirtyi juniorivuosina Kuopion Palloseuran organisaatioon. KuPS:sta matka jatkui Kingsin ja Siilinjärven Palloseuran yhteiseen A-juniorijoukkueeseen. Markkanen debytoi Kuninkaissa alunperin kaudella 2015, jolloin tilille karttui kahdeksan ottelua. Kaikkiaan Markkasella on vyöllään yhteensä 102 ottelua, joissa on syntynyt 14 maalia. Tulevalla kaudella Markkanen tulee kuulumaan jo kokemuksensa puolesta joukkueen kantaviin voimiin.

“Korona on tuonut omat haasteensa kauteen valmistautumiseen, mutta tästä huolimatta mielestäni tekemisen laatu ja asenne on ollut yleisesti ottaen treeneissä hyvällä tasolla. Paljon uusia kasvoja on tullut joukkueeseen, mikä on tietysti näkynyt ensimmäisissä harjoitusotteluissa, mutta varmasti kun päästään pelaamaan pongoista, niin joukkue on ehtinyt hitsautumaan yhteen”, kommentoi Markkanen harjoituskautta.

Tulevasta kaudesta odotetaan yleisesti ottaen kovatasoista ja myös Markkasella on selkeät sävelet tulevaan kauden odotuksista.

“Varmasti on kovatasoinen Kolmonen ensi kaudellakin, mutta lähdetään voittamaan jokaista matsia ja pyritään pelaamaan kommeeta jalkkista. Omana tavoitteena tulevalle kaudelle on pysyä kunnossa ja parantaa viime kauden maalisaldoa (viisi, toim. huom). Eniten kuitenkin odotan, että nähdäänkö Jere “Tiki” Tikkasen paluu viheriöille ja sitä, pääsenkö jakamaan kentän kyseisen pallovelhon kanssa”, kommentoi Markkanen tulevaa kautta.