Siirry suoraan sisältöön

Konsta Heikkinen jatkosopimukseen

Kings ja Konsta Heikkinen ovat allekirjoittaneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Alkava kausi on Heikkiselle toinen täysi kausi edustusjoukkueessa. Mittarissa on toistaiseksi 22 ottelua joissa on syntynyt yksi maali. Heikkinen saapui seuraan alunperin jo 2018, kun Kings Akatemia perustettiin ja pääsi parilla ensimmäisellä kaudellaan hyvien otteidensa ansiosta aika ajoin maistelemaan myös Kolmosen otteluiden tunnelmaa.

Aikaisemmin enemmän hyökkäyspäässä viihtynyt Heikkinen on löytänyt omimman pelipaikkaansa keskikentän keskeltä hyökkäävästä roolista. Talven harjoitusotteluissa kapteenin nauhaa kantanut Heikkinen on myös alkanut löytää tehokkuutta viimeistelyyn, sillä mies osui maalipuiden väliin sekä KajHa-pelissä että viime lauantain PK-37-pelissä. Näistä etenkin Kajaanissa syntynyt osuma keräsi paljon tyylipisteitä, sen oltua silmiä hivelevä kaukolaukaus ylänurkkaan.

“Joukkueen osalta valmistautuminen kauteen on sujunut koronataukoa ja sairastelujaksoa lukuunottamatta hyvin. Pääasiassa treeneissä on oltu hyvällä asenteella ja uudet jätkät ovat tuoneet virtaa treeneihin. Omalta osalta takana on suhtkoht ehjä kauteen valmistautuminen tähän asti yhtä viikon mittaista sairastelua lukuunottamatta. Juoksukunto alkaa pikkuhiljaa paranemaan ja onneksi on vielä hetki aikaa treenata puutteelliset asiat kuntoon ennen kauden alkua. Itsellä suurimmat odotukset kauteen kohdistuu paikalliskamppailuihin ja etenkin Elon kohtaamisia odotan eniten. Toivottavasti saadaan vietyä kausi läpi ilman koronan tai minkään muun aiheuttamia katkoksia”, kommentoi Heikkinen mennyttä talvea sekä tulevaa sarjakautta.