Siirry suoraan sisältöön

Mielonen jatkaa Kuninkaissa

Laidalla viihtyvä Lauri Mielonen on allekirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Kuninkaiden kanssa.

Mielonen kuuluu Kuninkaiden kokeneimpaan kaartiin sillä kaudesta 2011 lähtien vyölle on kertynyt jo kunnioitettavat 143 kappaletta sarjaotteluita. Kestävyysjuoksutaustan kautta Lauri on tuttu näky beep-testin kärkipäässä ja jaksaa tehdä ottelusta toiseen hurjan määrän töitä. Mielonen kuuluu myös nykyään harvalukuiseen joukkoon, jotka ovat edustaneet Kingsiä myös juniori-ikäluokissa. Toissa kauden kolmossijan jälkeen viime kauden viidettä sijaa voidaan pitää pienenä pettymyksenä ja Mielosella on selkeät teesit, miten sijoitus lähtee taas nousemaan.

“Mukava on jälleen ollut valmistautua uuteen kauteen ja todennäköisesti joukkue tulee uudistumaan aika paljon ja uusi vastuuvalmentaja tuo uutta mielenkiintoa kauteen. Lähdetään taas kehittämään peliä joukkueena eteenpäin ja tämän pitäisi myös näkyä siinä, että päästäisiin kiipeämään takaisin kolmen joukkoon” kommentoi Mielonen tulevan kauden askelmerkkejä.

Eniten Mielonen odottaa tulevalta kaudelta paikallispelejä perinteikästä Eloa vastaan. Tuleva kausi tuleekin olemaan paikallisottelupainoitteinen, kun Kuopion talousalueelta mukana on peräti kolme seuraa (Kings, Elo ja AC Barca).