Siirry suoraan sisältöön

Rönkkö jatkaa Kuninkaissa

Kuninkaat solmi tärkeän jatkosopimuksen, kun viime kaudella kapteenin nauhaa kantanut kokenut Petteri Rönkkö laittoi nimensä jatkosopimukseen. Viime kaudella paluun Kuninkaisiin tehnyt Rönkkö pelasi Kingsissä aikaisemmin kaudella 2007 Kakkosessa tehden 26 ottelussa 18 maalia. Viime kausi ei sujunut tehojen osalta aivan halutulla tavalla ja 16 ottelussa saldona oli 3 maalia. Rönkkö oli kuitenkin tärkeä palanen Kuninkaiden peliä ja myös muutama ikimuistoinen osuma syntyi kauden aikana joista ensimmäinen JPS:a vastaan nousi jopa viraaliksi mm. Byyrin nostettua maalin omiin sosiaalisen median kanaviinsa.

Kokemusta Rönköllä löytyy niin Ykkösestä kuin Kakkosestakin yhteensä yli 350 ottelun verran ja maaliverkko on heilunut noissa otteluissa 94 kertaa. Kasvattajaseuransa KuPS:n ja Kuninkaiden lisäksi Rönkkö on edustanut Joensuun Jippoa, joutsenolaista Kultsua sekä Lappeenrannan PEPOa.

“Tulevasta kaudesta tulee mielenkiintoinen ja pyritään pelillisesti saamaan hyvää jatkumoa viime kauteen sillä erotuksella, että käännetään tiukat pelit voitoiksi. Joukkueena odotan, että pystytään taistelemaan kärkisijoista ja pelaamaan viihdyttävää, voitonnälkäistä ja taistelevaa futista. Henkilökohtaisella tasolla aion omalla tekemisellä ja rutiinilla nostaa harjoittelun tasoa sekä pyrkiä antamaan esimerkkiä harjoitteluun. Peleissä aion edelleen laittaa kaiken likoon voiton eteen ja palloa uuniin mahdollisimman monta kertaa siinä sivussa” kommentoi Rönkkö ajatuksiaan tulevasta kaudesta.

*Korjattu otteluiden määrä ja tehdyt maalit Ykkösessä ja Kakkosessa.