Siirry suoraan sisältöön

KuPS A parempi kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa

Kuninkaiden valmistautuminen kauteen alkoi tappiollisesti, kun viime vuoden A-junioreiden Suomen Mestarit olivat parempia lukemin 3-1. Ottelu pelattiin kolmessa jaksossa ja etenkin kahden ensimmäisen jakson aikana hallitsevampi osapuoli oli KuPS A. Molemmat joukkueet kierrättivät kokoonpanoa paljon ja KuPS:n mukana oli myös tulevalle kaudelle KuFun Kakkosen paikan perivän KuPS Akatemian testipelaajia.

Kotijoukkue KuPS sai otteluun unelma-alun ja siirtyi 1-0-johtoon. KuPS pelasi kulman lyhyenä ja keskityksen päätteeksi tarkka pusku ohi Kings maalilla pelanneen Taavetti Peiposen. KuPS jatkoi hallintaa ja Peiponen joutui muutaman kerran venymään pallon eteen. Vielä ennen ensimmäisen jakson loppua KuPS pääsi laukomaan rangaistusalueen reunalta, Peiponen onnistui pääsemään pallon taakse, mutta irtopalloon ensimmäisenä pääsi KuPS:n pelaaja, joka pääsi laittamaan pallon tyhjiin.

Toisella jaksolla hallinta oli edelleen kotijoukkueella, mutta vaarallisia tilanteita ei kummassakaan päässä nähty. Paras paikka tuli kotijoukkueelle, joka pääsi kahteen otteeseen kokeilemaan rangaistusalueen sisältä, mutta jakson puolivälissä Kuninkaiden maalille vaihdettu Jere Ylönen venyi tuplatorjuntaan.

Kolmannelle jaksolle KuPS vaihtoi selkeästi nuoremman ryhmän ja myös Kuninkailla oli todella testipelaaja painoitteinen kokoonpano kun kentällä oli vain kolme viime kaudella pelannutta pelaajaa. Kuninkaat saivat jaksolla luotua enemmän painetta kotijoukkueen maalille ja pallon myös tolppaan. Kotijoukkue kuitenkin naulasi taululle kolmannen maalin, kun vapauttavan syötön jälkeen KuPS-hyökkääjä oli nokikkain Ylöstä vastaan ja ohitti tämän tarkalla sijoituksella. Hieman ennen loppua Kuninkaat kavensivat loppulukemiksi 3-1, kun kulmapotkun jälkeen KuPS:n maalivahti tiputti pallon maalin eteen ja Samba Abdourahman siirsi pallon tyhjiin.

Kuninkailla on ensimmäistä kauteen valmistautumisjaksoa jäljellä vielä viikko, jonka jälkeen on aika siirtyä joululomalle. Seuraava varmistunut harjoitusottelu koittaa 9.1. kun Lippumäen sunnuntai-illassa kohdataan sarjanousija ja perinteikäs Kuopion Elo.