Siirry suoraan sisältöön

Harjoitusottelut alkavat lauantaina

Kuninkaat aloittavat harjoitusottelunsa lauantaina, kun se kohtaa Väre Areenalla KuPS:n A-juniorit klo 10.30 alkavassa ottelussa.

Kingsin – kuten odotettavasti myös KuPS:n – kokoonpano on vahvasti testipelaajapainotteinen, joten voimasuhteita on ennakkoon lähes mahdotonta arvailla. Tuoreena Suomen mestarina KuPS:n nuoret antavat kuitenkin oivan tasomittarin Kuningaskokelaille parin viikon treenirupeaman jälkeen.

“Ensimmäiseen harjoitusotteluun meillä on mielenkiintoinen tilanne. Try-outeissa on ollut 14 uutta pelaajaa ja suurin osa viime kauden pelaajista olisi halukas jatkamaan tulevalla kaudella, joten kilpailu pelipaikoista tulee olemaan kova. Harjoitusottelu tulee hyvään paikkaan – siinä on pelaajilla mahdollisuus näyttää osaamistaan laadukasta nuorta joukkuetta vastaan, joka muodostanee rungon ensi kauden Kakkosessa pelaavaan KuPS Akatemiaan. Pari viikkoa on orientoiduttu hiukan uuteen pelitapaan – Samu Penttisen luoman peruskonseptin päälle on ollut helppo rakentaa uusia vivahteita. Harjoitusottelussa haluan nähdä kumpaankin suuntaan aktiivisen, rohkean ja itsensä likoon laittavan joukkueen, jossa jokainen kentällä olija uskaltaa esittää parhaan itsensä.”, kommentoi valmentaja Pekka Niskanen tulevaa kamppailua.

KuPS A – Kings SC, lauantaina 20.11. klo 10.30 alkaen Väre Areenalla.