Kasurinen jatkaa Kuninkaissa

Edustuksen joukkueen rakentuminen jatkui jälleen, kun Jaakko Kasurinen laittoi nimensä jatkosopimukseen. Keskikentällä ja laidalla viihtyvä 21-vuotias Kasurinen on kuulunut viimeiset kaksi kautta Kuninkaiden runkopelaajiin ja toimi viime kaudella varakapteenina. Taitava ja röyhkeän pelityylin omaava Kasurinen on pelannut Kingsin paidassa yhteensä 34 sarjaottelua ja iskenyt niissä yhteensä 11 maalia.

Kasurisen sopimuksen jälkeen Edustuksella on kasassa viisi pelaajasopimusta. Joukkueen kasaaminen jatkuu ja lisää sopimusuutisia on luvassa jälleen pian.

Kuninkaille neljä jatkosopimusta

Edustusjoukkueen ensimmäiset pelaajasopimukset on solmittu kun nelikko Aarne Sipola, Juuso Parhiala, Jere Markkanen ja Oskari Kainulainen kirjoittivat nimensä vuoden mittaisiin jatkosopimuksiin.

Nelikosta Parhiala kuuluu joukkueen kokeneimpiin, sillä vyöltä löytyy myös Kakkosen pelejä Kings-paidassa ja hän kuului viime kaudella joukkueen kapteenistoon. Parhaiten Parhiala viihtyy keskikentällä, mutta on silti monipuolinen pelaaja, jota pystytään tarvittaessa käyttämään niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin. Monipuolisuutensa ansiosta Parhiala palkittiin viime kauden päätteeksi valmennuksen luottopelaajana.

Sopimuksen tekivät myös topparit Aarne Sipola ja Oskari Kainulainen. Kaksikosta Sipola oli oli viime kaudella isossa roolissa kasvaen kauden aikana varmaotteiseksi toppariksi. Tästä syystä hänet palkittiin kauden jälkeen joukkueen parhaana pelaajana. Kainulainen saapui viime kaudella Kuningaspaitaan ja sai vastuuta 13 ottelussa. Kainulainen on urheilullinen ja ulottuva toppari, jota kaavaillaan ensi kaudeksi Sipolan pariksi toppariosastolle.

Sopimuksen teki myös taitava hyökkääjä Jere Markkanen. Markkanen kuuluu pallon käsittelytaidoiltaan varmasti Kolmosen parhaimmistoon ja pystyy murtautumaan pienestäkin tilasta maalintekopaikoille. Viime kaudella Markkanen löysi lisää vahvuutta kaksinkamppailuihin ja sai vastuuta 17 ottelussa viimeistellen kolme maalia.

Lisää sopimuksia julkaistaan lähiaikoina. Edustuksen harjoitukset ovat vielä tammikuun ajan avoimet kaikille. Harjoitukset ovat Keskuskentän kuplassa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21-22 ja sunnuntaisin klo 20-21.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Vuosi 2017 on Kuninkaiden osalta taputeltu ja on aika hieman hengähtää ennen mielenkiintoista vuotta 2018.  Valmistautuminen kauteen 2018 lähtee käyntiin heti tammikuun alusta.

Koko Kuningasperhe haluaa toivottaa oikein hyvää ja rauhallista joulua, sekä onnellista uutta vuotta kaikille faneille, seuraajille ja yhteistyökumppaneille!

Vartiainen ja Holopainen jatkavat edustuksen valmentajina

Esa-Pekka Vartiainen ja Kalle Holopainen vastaavat edustusjoukkueen valmennuksesta myös tulevalla kaudella. Molempien sopimukset kattavat kauden 2018. Vartiainen hoitaa päävastuun valmennuksesta ja Holopainen avustaa. Vartiaisen jatko pelaajana riippuu pelaajatilanteesta ja ratkennee lähempänä kauden alkua. Ensimmäinen harjoitusjakso on samalla täyttä vauhtia menossa ja harjoituksissa on nähty muutamia uusia pelaajia. Pelaajasopimuksista tiedotetaan myöhemmin.

Meillä oli syksyllä neuvotteluja yhden valmentajakandidaatin kanssa, mutta hän sai täksi kaudeksi kilpailullisesti paremman pestin toisesta seurasta. Edellisvuoden valmennuksella jatkaminen tuo hyvää jatkumoa täksi kaudeksi. Nyt kun valmennusasiat saatiin päätettyä jo tässä vaiheessa, on joukkueen kasaaminen paljon helpompaa. Muutama pelaaja jatkaa varmuudella muualla, mutta edelliskauden runko säilynee aika samana. Muutamia vahvistuksia haetaan. – Valmentaja Kalle Holopainen.